Grill litt sunnere

Sommer er utetid, og vi er mange som elsker å samle familie og venner til et godt måltid utendørs. Det er lite som slår en god grillfest, både med tanke på det sosiale, og ikke minst all den deilige maten vi kan nyte.

Grillfesten kan enkelt gjøres til en fest for kroppen også, med påfyll av fargerike grønnsaker, smakfulle kjøtt- eller fiskeretter og søte fristelser. Har du eller noen av gjestene dine spesielle kostholdsønsker eller behov, kan du ved hjelp av produktene våre fortsatt kose deg på en god og enkel måte. Her er noen tips:

Focaccia

Sunt og lettvint

Med vår brødmiks Fiberbrød kan du raskt og enkelt lage dine egne lavkarbo og glutenfrie hamburger- eller pølsebrød, fulle av fiber og god smak. Miksen kan også brukes til å lage sunnere focaccia, eller hva med hvitløksbaguetter? Her er det bare fantasien som setter grenser!

Sukkerfritt grilltilbehør

Mye av grilltilbehøret kan forberedes på forhånd. Vi har oppskrifter på både hummus og karamellisert løk. Salater kan lages og varieres i det uendelige, og husk at i dressinger der det skal brukes sukker eller honning, kan du enkelt bytte ut med våre ulike søtninger.

En god barbequesaus er et must, både for å smaksette det du legger på grillen, men også til bruk som dip. Sausene du kan kjøpe på butikken er ofte fulle av sukker, men ved hjelp av våre søtninger, kan du lage en hjemmelaget variant som er minst like god.

For å skape enda mer variasjon i det du serverer: Hva med å lage en smakfull pai med fetaost og spinat? Den er enkel å lage, og med FiberFin i bunnen er den både mettende, og gir et godt tilskudd av fiber, uten at det går ut over smaken.

En søt avslutning

Du kan også lage en søt pai om du ønsker det. En frisk sitronpai blir aldri feil, og denne passer perfekt som dessert på grillfesten.

Gå gjerne inn på oppskriftssiden vår og finn inspirasjon og oppskrifter til mange flere fristende desserter.

Godt drikke uten sukker

Godt drikke hører også med. Det er raskt og enkelt å lage en superfrisk bringebærlemonade. I tillegg vil vi også sterkt anbefale vår versjon av Strawberry daiquiri! Den kan lages både med og uten alkohol, og passer derfor til alle.

Med disse gode tipsene ønsker vi alle en herlig sommer!

Les flere artikler »