Nå kommer SukrinMarzipan med ny og forbedret oppskrift. Innholdet av mandler har økt fra 40 til 45 %, noe som gir en enda bedre smak og lavere innhold av karbohydrater.
Marsipan består i utgangspunktet av to ingredienser: mandler og sukker. Mandler er fulle av nyttige stoffer for kroppen din, mens sukker er det stikk motsatte. Vi har fjernet det usunne og tilsatt noe som gjør godt for kroppen i stedet.
SukrinMarzipan smaker like godt som vanlig marsipan, og har et fantastisk bra næringsinnhold. Med 29 % fiber og kun 5 % netto karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere.
Per 100 g marsipan | kcal | protein | netto karbohydrat | sukker | fett | kostfiber |
SukrinMarzipan | 329 | 10 | 5 | 3 | 24 | 29 | Snitt ordinær | 476 | 8 | 59 | 58 | 22 | 3 |
Mandler (45%), fiber (oligofruktose og polydextrose), søtstoffer (erytritol og steviolglykosider fra stevia), vann, konserveringsmiddel (kaliumsorbat).
Kcal: 329, Fett: 24 g, Karbohydrat: 22 g, -hvorav sukkerarter: 3,0 g, -hvorav polyoler 17 g, Netto karbohydrater: 5 g, Fiber: 29 g, Protein: 9,6 g
Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.