Kalorifritt og naturlig alternativ til sukker

Ønsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer? Da er Sukrin et godt alternativ.

Sukrin 500 g NOR
  • Null kalorier
  • Skader ikke tennene
  • Smaker og ser ut som sukker
  • 100 % naturlig – finnes bl.a. i frukt
  • Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
  • Virker som antioksidant i kroppen

Søtt uten kalorier og karbohydrater

Sukrin er en naturlig sukkererstatning med null kalorier. Den inneholder ingen karbohydrater som tas opp av kroppen, og er perfekt for deg som ønsker lite kalorier og et stabilt blodsukker. Med Sukrin kan alle nyte søtt i hverdagen med god samvittighet.

Ingen blodsukkerstigning – null GI

Studier viser at Sukrin ikke påvirker blodsukker- eller insulinnivået i kroppen. Ved å kombinere Sukrin med FiberFin og mandelmel kan du oppnå enda lavere blodsukkerbelastning på maten du spiser.

100 % trygt og naturlig

Det er mange som er opptatt av å begrense sukkerinntaket sitt. Samtidig finnes det en sunn skepsis til de kunstige søtstoffene. Sukrin er et 100 % naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholen erythritol. Erythritol finnes naturlig i blant annet pærer, meloner og sopp. Sukrin blir framstilt ved en naturlig gjæringsprosess (fermentering), hvor man bruker druesukker som råstoff. Dette er samme metode som brukes for å lage blant annet vin og yoghurt. I etterkant av denne gjæringen blir produktet renset, oppvarmet og filtrert, slik at det ikke er noe spor av gjær igjen. Det er derfor helt trygt å bruke Sukrin, også dersom du ikke tåler gjær/sopp, eller har Candida-intoleranse.

Sukrin Organic 400 g

Sukrin finnes i økologisk utgave. Smak, konsistens og bruksområder er det samme som for original-Sukrin.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 0 kcal  |  Fett: 0 g  |  Karbohydrat: 100 g*  |  -herav sukker: 0 g  |  -herav polyoler: 100g* Kostfiber: 0 g  |  Protein: 0 g  |  Salt: 0 g *Karboydrater som ikke tas opp som energi i kroppen

Ingredienser:

Søtstoff: erytritol.

Prøv også:

Sukrin Gold 500 g NOR

Sukrin Gold er en gyllen sukkererstatning med fyldig og rund smak. Kun 8 kcal/100 g og minimal effekt på blodsukkeret. Perfekt til kake og dessert!

SukrinMelis 400 g NOR

SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner melis i konsistens. Perfekt til glasurer, bakst og desserter.

Sukrin Pluss 500 g EU NOR

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og har samme konsistens. Dette gjør Sukrin+ ideelt til baking, desserter og andre steder du ville ha brukt strøsukker.

Sukrin1 500 g EU NOR

Sukrin:1 er en kalorifri og helt naturlig sukkererstatning. Med samme konsistens og søthetsgrad som sukker er den et perfekt og sunt alternativ.

Kjøpes hos:

Life
Sunkost
Kinsarvik
Coop
Kiwi
Rema 1000
Joker
Spar
Bunnpris
Meny
Oda logo
Sukrin nettbutikk

Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.

Mer om Sukrin

Les mer om bruksområder, fordeler og ulemper med de ulike søtningsmidlene vi tilbyr i vår søtstøffguide. Se oversikt over bøker som har oppskrifter med Sukrin og andre av våre produkter.