Om Funksjonell Mat

Vår visjon

Vi ønsker å utvikle gode, velsmakende produkter som er naturlige og uten tilsatt sukker. Vi vil erstatte dårlige ingredienser med gode råvarer som er bra for kroppen. Vi mener at sunne produkter skal smake like godt som de usunne variantene, slik at du kan kose deg med det samme som du alltid har gjort, og samtidig leve et sunnere liv. Sukrin – Enkelt å gjøre noe godt. Det handler om den gode smaken og at Sukrin er godt for deg og dine.

Vår historie

Funksjonell Mat så dagens lys i 2007, som et resultat av at 3 voksne gutter møttes på ernæringsstudiet med et felles ønske om å starte sin egen bedrift. Den første forretnings-idéen var å tilby en sunn og naturlig erstatning for sukker, og svaret ble Sukrin.

Gutta begynte i det små, med kjøkkenbenken hjemme som arbeidsplass. Her ble det testet, bakt og smakt, og potensielle kunder ble kontaktet og besøkt. Det krevde tålmodighet, engasjement og en urokkelig tro på at de ville lykkes. De måtte stå imot byråkrati, store konkurrenter og mange andre uante utfordringer, men litt etter litt ble kundene flere og flere. Venner og familie trådte til for å hjelpe, og flere av dem ble etter hvert ansatt i firmaet.

I dag er vi fortsatt bare 6 ansatte, men vi er dedikerte og arbeidsomme, og setter kunden i fokus. Vi er ildsjeler som ønsker å hjelpe mennesker til et bedre liv ved å tilby nye og spennende matvarer som gjør det lettere å leve sunt. Vi er stolte av å kunne tilby mer enn 40 egenutviklede produkter basert på naturlige ingredienser.

Etterspørselen etter produktene våre har vært stor, også langt utover Norges grenser. Du kan nå kjøpe Funksjonell Mat-produkter i de fleste land i Europa, og i USA og Australia.

Funksjonell Mat er en Gasellebedrift.

Vi har kontorer midt i gågata i Lillestrøm. Vår adresse er: 

Funksjonell Mat AS
Storgata 10
2000 Lillestrøm

Telefon: 21 89 98 00
Organisasjonsnummer: 991 541 624 

epost: post@funksjonellmat.no

Ansatte

Hanne Roseth – administrasjon og ordre
Tlf: 21 89 98 00

Kjell Grundvold – økonomi og eksport
Tlf: 21 89 98 06

Asgeir Ruud – daglig leder og produktsjef
Tlf: 21 89 98 01

Kristin Killerud – kvalitet- og utviklingsansvarlig
Tlf: 21 89 98 02

Monika Danielsen – markedsansvarlig
Tlf: 21 89 98 04

Per Kapsberger – brand manager og designer
Tlf: 21 89 98 05

Benedicte Høgvard – eksport
Tlf: 21 89 98 03

Johanna Lindgren – eksport
Tlf: 21 89 98 07

Vil du være først ute med å motta nyhetsoppdateringer? Følg oss på Facebook og Instagram.
Meld deg på vårt nyhetsbrev eller les tidligere utsendte.

Har du lyst til å bli forhandler av våre produkter, eller har du noe du vil dele med oss? Kontakt oss på post@funksjonellmat.no

Distributører utenfor Norge