Om Funksjonell Mat

Funksjonell Mat så dagens lys i 2007, som et resultat av at 3 voksne gutter møttes på ernæringsstudiet med et felles ønske om å starte sin egen bedrift. Den første forretnings-idéen var å tilby en sunn og naturlig erstatning for sukker, og svaret ble Sukrin.

Gutta begynte i det små, med kjøkkenbenken hjemme som arbeidsplass. Her ble det testet, bakt og smakt, og potensielle kunder ble kontaktet og besøkt. Det krevde tålmodighet, engasjement og en urokkelig tro på at de ville lykkes. De måtte stå imot byråkrati, store konkurrenter og mange andre uante utfordringer, men litt etter litt ble kundene flere og flere. Venner og familie trådte til for å hjelpe, og flere av dem ble etter hvert ansatt i firmaet.

I dag er vi fortsatt bare 6 ansatte, men vi er dedikerte og arbeidsomme, og setter kunden i fokus. Vi er ildsjeler som ønsker å hjelpe mennesker til et bedre liv ved å tilby nye og spennende matvarer som gjør det lettere å leve sunt. Vi er stolte av å kunne tilby mer enn 40 egenutviklede produkter basert på naturlige ingredienser.

Etterspørselen etter produktene våre har vært stor, også langt utover Norges grenser. Du kan nå kjøpe Funksjonell Mat-produkter i de fleste land i Europa, og i USA og Australia.

Funksjonell Mat er en Gasellebedrift.

Vi har kontorer på Furuset i Oslo, ikke langt fra IKEA. Vår adresse er:

Funksjonell Mat AS
Gamle Leirdals vei 12
1081 Oslo
Telefon: 21 89 98 00
Organisasjonsnummer: 991 541 624

epost: post@funksjonellmat.no

Kjørebeskrivelse

Fra Ikea Furuset: Når du kjører på Strømsveien fra Oslo, kjører du slik at du får Ikea på høyre side. Du passerer Ikea, og tar til venstre i første rundkjøring. Du får da Ikea-lageret på høyre hånd. Du følger veien mens den svinger til høyre, og tar så første avkjørsel til venstre, inn på området til Transexpress. Du skal rundt hele lagerbygningen, helt til baksiden av bygget.
Fra Grorud: Ta til høyre i rundkjøringen før Ikea, (du ser Ikea-bygningen til venstre, på andre siden av rundkjøringen). Du får da Ikea-lageret på høyre hånd. Du følger veien mens den svinger til høyre, og tar så første avkjørsel til venstre, inn på området til Transexpress. Du skal rundt hele lagerbygningen, helt til baksiden av bygget.

Ring vårt hovednummer når du ankommer: 21899800. Kontoret vårt er i 3. etasje.

Ansatte

Hanne Roseth – administrasjon og ordre.
Tlf: 21 89 98 00

Kjell Grundvold – økonomi og eksport.
Tlf: 21 89 98 06

Asgeir Ruud – daglig leder og produktsjef.
Tlf: 21 89 98 01

Monika Danielsen – markedsansvarlig.
Tlf: 21 89 98 04

Per Kapsberger – brand manager og designer.
Tlf: 21 89 98 04

Benedicte Høgvard – eksport.
Tlf: 21 89 98 03

Har du lyst til å bli forhandler av våre produkter,
eller har du noe du vil dele med oss?

Kontakt oss på post@funksjonellmat.no

Vil du være først ute med å motta nyhetsoppdateringer? Følg oss på Facebook og Instagram.

Distributører utenfor Norge