Sukrin Fiberbrød

Spiser du lite karbohydrater, har glutenintoleranse eller bare er generelt opptatt av et sunt kosthold? Da har vi utviklet det perfekte brødet for deg. Med Sukrin Fiberbrød kan du bake ditt eget lavkarbo fiberbrød, helt uten gluten, melk og gjær.

  • Kun 1 g karbohydrat per skive!
  • 8,5 g kostfiber per skive – 3 x så mye som i vanlig grovbrød
  • Uten gluten, melk og gjær
  • Enkelt å lage, ingen elting, ingen heving
  • Metter lenge
  • 36% mindre kalorier og 94% færre karbohydrater enn i vanlig grovbrød

Enkel tilberedning – ingen elting eller heving

Brødmiksen skal kun blandes med vann, svelle i noen minutter, formes ut og stekes på en bakepapirkledd stekeplate. Brødet er saftig og godt, smuler ikke og holder seg ferskt i flere dager. Det egner seg også svært godt til frysing. Tips: Skjær brødet i skiver før du fryser det, så kan du enkelt tine skivene i en brødrister rett før du skal spise.

Næringsinnhold

per 100 g ferdig brød Sukrin Fiberbrød Vanlig grovbrød
Energi (kcal) 163 262
Fett 8.4 3.9
Karbohydrater 2.5 40
Kostfiber 21 6.4
Protein 8.7 10

Tilberedning

  • Sett stekeovnen på 200 grader.
  • Bland posens innhold med 3 dl vann.
  • Rør godt, la svelle i noen få minutter, og form ut på en bakepapirkledd stekeplate. Om du ønsker kan du strø litt solsikkefrø over før du steker.
  • Stek brødet i ca. 60 minutter på nederste rille.
  • Brødet oppbevares best i en pose i kjøleskapet.

Nettovekt: 250 g. Gir ca 530 g ferdig brød.  Holdbarhet: 18 måneder.


Prøv også:

Sukrin Chiabrød gir et glutenfritt brød med mel fra chiafrø og komplett protein fra erteprotein. Brødet har hele 18 g fiber per 100g.

Prøv Sukrin Proteinbrød som er både protein- og fiberrikt, og uten hele frø eller kjerner. Miksen skal bare blandes med vann før steking.

Sukrin Bakemix er et perfekt utgangspunkt for mye ulik bakst når du vil gjøre det enkelt å få et vellykket resultat uten sukker og gluten.

Med Sukrin Kakemix kan du raskt og enkelt lage kaker uten sukker og hvetemel! Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Sesam-mel og Fiberfin.


Næringsinnhold pr 100 g ferdig brød:

Kalorier: 163  |  Protein: 8,7 g  |  Karbohydrat: 2,5 g  (-hvorav sukkerarter: 0 g)  |  Kostfiber: 21 g  |  Fett: 8,4 g  |  Salt: 1,1 g*

*herav tilsatt salt: 0,5 g

Næringsinnhold pr 100 g tørrvare:

Kalorier: 350  |  Protein: 18,6 g  |  Karbohydrat: 5,7 g  (-hvorav sukkerarter: 0 g)  |  Kostfiber: 45,2 g  |  Fett: 18,0 g

Brødform

Sunnere Fiberbrød blir lettest gjennomstekt og får finest stekeskorpe når det blir formet og fristekt på bakepapir.

Til de av dere som savner brødformen som tidligere fulgte med pakningen har vi noen tips. Dersom du slår sammen to esker med Fiberbrød kan de stekes i en vanlig brødform. Kjøper du 1 kg-posen med Brødmix kan du fordele den i 2 eller 3 vanlige brødformer. Dersom du ønsker å fristeke brødet, men synes det blir klissete å forme brødet med hendene, kan du forme brødet ved hjelp av bakepapiret du skal steke brødet på, så slipper du å ta direkte på deigen.

Kjøpe Sunnere Fiberbrød

Pakning: 250 g eske og 1 kg pose.
Forhandlere/utsalgssteder:

nettbutikk-knapp
Life
Sunkost
Kinsarvik
Coop
Kiwi
Rema 1000
Joker
Spar
Meny
Kolonial

I nettbutikken har vi gode tilbud for deg som bruker mye av brødet: Kjøp 8 x 1 kg, og spar kr 238, eller 20 x 1 kg, og spar 596 kr!