Mandelmel kan være et godt alternativ for personer som av ulike grunner ikke vil eller kan spise hvetemel. Vårt fettreduserte mandelmel er finmalte mandler hvor 80 % av fettet er tatt ut ved kaldpressing. Mandelmel er svært anvendelig, og kan brukes i baking og matlaging av alle som ønsker å lage sunn mat. Det gir lav blodsukkerstigning, og er godt egnet for dem som vil spise mat som er snill mot blodsukkeret.
Lavglykemisk mat gir jevnere energi og humør, og gjør det lettere å holde en normal vekt. Med Mandelmel er det enkelt å lage lekre og næringsrike bakverk med mindre kalorier og karbohydrater.
Les mer om våre andre meltyper og ulike bruksområder i Melguiden.
366 kcal | Fett: 10 g | -herav mettet fett: 1 g | Karbohydrat: 11 g
-herav sukkerarter: 8 g | Kostfiber: 13 g | Protein: 51 g | Salt: 0 g
Skåldede, fettreduserte og malte mandler.
Se oppskrifter med Mandelmel her.
Sesam-mel er et glutenfritt og mineralrikt mel, laget av fettreduserte sesamfrø. Det inneholder hele 46 % protein og er velegnet til baking og panering.
Kokosmel er et naturlig glutenfritt mel som består av 40 % fiber. Det gir en god smak i matretter, og er spesielt godt egnet til kaker.
SunFlour er laget av økologiske fettreduserte og malte solsikkekjerner. Næringsinnholdet i melet er helt enestående bra, med kun 2 % karbohydrater, hele 44 % protein og 25 % fiber!
Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.