Kokos-marsipankonfekt

  • 150 g SukrinMarsipan
  • 30 g Kokosmel
  • 100 g sjokolade (+ evt. 10 g kokosolje for mer flytende sjokolade og blankere finnish)

Elt marsipan og Kokosmel godt sammen. Kjevle marsipanen ut med en tykkelse på ca. 1,5 cm. Kutt i passende biter.

Smelt sjokolade, dypp marsipanbitene i sjokoladen ved hjelp av en gaffel, og legg på bakepapir eller plastfolie.

Pynt eventuelt med kokosmasse, hakkede nøtter e.l. og sett til avkjøling i kjøleskapet.

Luksus-havregrynskuler med marsipan

  • 125 g SukrinMarsipan
  • 75 g smør
  • 1 dl SukrinMelis
  • 160 g havregryn
  • 2 ts kakaopulver
  • ½ dl vann

Overtrekk

  • 200 g Sukrinsjokolade
  • 1 ts kokosolje/delfiafett

Riv SukrinMarsipan på et rivjern. Skjær smøret i mindre stykker. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.

Rull til kuler og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt kulene etter eget ønske før sjokoladen stivner helt.

Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskap. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises.

Marsipankringle med epler

  • 50 g gjær
  • 1½ dl melk
  • 3 egg
  • 10 g sukker (brukes som mat for gjæren)
  • 400 g hvetemel + 100 g FiberFin
  • 200 g smeltet smør

Fyll

  • 125 g SukrinMarsipan
  • 110 g Sukrin Gold
  • 125 g smør
  • 4 epler skiver/båter

Pynt

  • 100 g skivede/hakkede mandler

Løs opp gjær i lunken melk. Tilsett smeltet smør, deretter egg og sukker. Ha i litt og litt mel av gangen. Kna sammen til en deig -bruk eventuelt en kjøkkenmaskin til denne jobben.
La deigen ligge og hvile i ca. 10 minutter. Kjevle deretter ut til en leiv på ca 15 x 90 cm.

Kna SukrinMarsipan, sukker og smør sammen og bre utover midten av deigen. Legg eplebiter over og brett deigen sammen rundt.

Pensle kringlen med pisket egg, og pynt med mandler og perlesukker. La kringlen hvile i ca. 45 minutter med et klede over. Stekes ved 220 ° C i 14-16 minutter.

Se flere oppskrifter med SukrinMarsipan her.