Hvitløksbaguette av brødmiks

Hvitløksbaguette av brødmiks

En enkel måte å lage en fiberrik og sunn hvitløksbaguette på!

Ingredienser

500 g Sukrin Fiberbrød (2 x 250 g-pakke eller 1/2 1 kg-pose)
6 dl vann
100 g smør
½ hvitløk
1 bunt persille (ca. 1/2 beger)

Fremgangsmåte

Ta smøret ut av kjøleskapet slik at det blir mykt. Sett deretter stekeovnen på 175 grader.

Bland bakemiksen med vann og form to avlange brød. Hakk hvitløk og persille, og bland det med det myke smøret. Skjær snitt i brødene og fyll dem med hvitløksblandingen.

Stekes i ca 35 minutter. Avkjøles på rist. Baguetten smaker best fersk.


Denne oppskriften har vi hentet fra Marianne de Bourg. Foto: Per Erik Jæger

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
167 5 2 13 12