SukrinMelis

  • 100 % naturlig
  • 0 kalorier
  • Like søt som vanlig sukker/melis (søtningsgrad 1:1)
  • Ideel til glasurer

SukrinMelis er en naturlig sukkererstatning som er finmalt og ligner melis i konsistens. Det er tilsatt en liten mengde søtning fra steviaplanten (steviolglykosider), og kombinasjonen av de to søtstoffene gir en rund og rik søtsmak.

 

SukrinMelis er velegnet til:

  • Kaker og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake)
  • Pisket krem, ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l.
  • Iste og annen kald drikke
  • Smoothies og rørte bær
  • Dekorasjon/dryss
  • Yoghurt/kesam

SukrinMelis i baking

Når du baker bør ikke mengden SukrinMelis utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20 % av den totale mengden ingredienser.

Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin. Dette utgjør da 10 % av totalvekten, og går helt fint.

Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel Tagatesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Melisglasur med SukrinMelis

50 gram SukrinMelis

50 gram FiberSirup Clear

2 dråper vann

OBS! Det er viktig å ikke blande for mye vann i melisen. Du trenger kun et par dråper for å få riktig konsistens.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 0 kcal  |  Fett: 0 g  |  Karbohydrat: 100 g*  |  -herav sukker: 0 g  |  -herav polyoler: 100g*
Kostfiber: 0 g  |  Protein: 0 g  |  Salt: 0 g

*Karboydrater som ikke tas opp som energi i kroppen

Kjøpe SukrinMelis

Pakning: 400 g
Veiledende utsalgspris: 67 kroner
Forhandlere/utsalgssteder:

nettbutikk-knapp
life_logo Sunkost_logo_RGB H-logo logo_joker kiwi_logo sparMeny_logo_  

Mer om SukrinMelis

Se oversikt over bøker som har oppskrifter med Sukrin, SukrinMelis og andre av våre produkter.

Les mer om opprinnelsen til Sukrin, vitenskapelige studier, FAQ m.m. her.

Les mer om bruksområder, fordeler og ulemper med de ulike søtningsmidlene vi tilbyr i vår søtstøffguide.