Brødmix uten kjerner kan varieres på mange ulike måter

  • Tilsett finhakkede soltørkede tomater, oliven eller tørkede krydderurter i deigen.
  • For søte og proteinrike boller: tilsett et par ss. Sukrin Gold (eventuelt også rosiner/nøtter).
  • Stek brødet i muffinsformer, tilsett ønsket fyll av kjøtt/grønnsaker/urter for å lage sunne og gode matmuffins
  • Bruk brødmixen som pizzabunn. Bland deigen som anvist på pakken, klapp den flat utover en bakeplate, gjerne med litt olje over. Forstek i ca 15 minutter før du legger på ønsket fyll og steker til osten er smeltet.
  • Du kan også forme hamburgerbrød eller pølsebrød av mixen.
  • Tilsett 2,5 dl vann, 1,5 dl kefir (eller mer vann) og en mellomstor raspet gulrot, og få et ekstra saftig og smakfullt brød.
  • Se forslag til variasjon i 10 ulike brødmiks-oppskrifter. I noen av oppskriftene er det brukt Fiberbrød-miksen, men Proteinbrødet vil passe vel så bra.