Ingredienser

Sesam-mel, mandelmel, eggepulver, psyllium husk, erteprotein, ertefiber, havregryn, smaksforsterker: Sukrin (erytritol), hevemiddel (bikarbonat, difosfat) og mineralsalt.

Mel fra fettreduserte sesamfrø, fettreduserte mandler og havre

Sesamfrø og mandler fettreduseres ved kaldpressing for å gi en lettere, mer luftig og riktig brød-konsistens.

Heleggpulver

Tørket egg, for at du skal slippe å tilsette egg utenom. Egg er et nødvendig bindemiddel i brødet.

Fiber fra psyllium og erter

Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i brødet.

Erteprotein

Fullverdig vegetabilsk protein hentet fra erter.

Sukrin

Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen Erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og det er ingen kunstige tilsetninger i Sukrin. Les mer om Sukrin her.

Hevemiddel: bikarbonat og difosfat

Dette er innholdet i godt gammeldags bakepulver. Difosfat nøytraliserer bikarbonat og styrer hevingen.

Mineralsalt

Natriumklorid er vanlig bordsalt. Vi har erstattet noe av saltmengden med kaliumklorid, da for stor mengde natrium ikke er bra for kroppen.