Her er oppskrifter på noen ulike glasurer vi anbefaler. Glasur kan være vanskelig å få til helt uten melis.
Der vi skriver vanlig melis, kan du gjerne bruke Finesse, steviadråper eller annen søtning. Prøv deg fram, og finn ut hva du foretrekker. Husk at all reduksjon av sukker er positivt for helsen.
1 dl SukrinMelis, 1 dl vanlig melis, 1 eggehvite.
200 g naturell kremost, 100 g SukrinMelis, 50 g vanlig melis, 1 ts vaniljesukker/vaniljepulver.
Bruk en mixmaster og rør 50 g romtemperert smør godt sammen med 35 g Finesse (eller 70 g SukrinMelis). Bland deretter inn 150 g kremost naturell.
125 g romtemperert smør, 80 g SukrinMelis, 30 g vanlig melis, 2 ss kakao, 1 ts vaniljepulver, 3 ss sterk kaffe.
(Evt. noen få dråper med steviadråper vanilje eller sjokolade.)
200 g sjokolade (sukkerfri eller 70 %), 200 g kokosmelk eller fløte.
Varm opp kokosmelken/fløten i en liten kjele mot kokepunktet. Ta kjelen av platen og rør inn sjokoladen til den er smeltet. Ha blandingen over i en bolle og avkjøl. Visp opp sjokoladen med håndholdt miksmaster.
130 g romtemperert smør, 80 g SukrinMelis, 40 g vanlig melis, 2 ts vaniljesukker/vaniljepulver, 1–2 ss melk.
Bland et beger kesam med 2 ss SukrinMelis og 1 ts vaniljepulver/vaniljesukker.
3 dl kremfløte piskes stivt med 1-2 ss SukrinMelis.