Kalorifri og naturlig sukkererstatning

  • Kalorifritt og naturlig
  • Like søtt og samme konsistens som sukker
  • Ingen kunstige tilsetningsstoffer
  • 0 karbohydrat, 0 kalorier og 0 GI
  • Perfekt over bær, kornblanding, grøt og yoghurt

Sukrin:1 er basert på erythritol og inneholder i tillegg en liten mengde stevia. Dette hever søtsmaken og bidrar også til å dempe den kjølende følelsen noen opplever med Sukrin.

Helsemessige fordeler med Sukrin:1

Hvis du er opptatt av helsen din er Sukrin:1 et glimrende alternativ til sukker. Med 0 kalorier og en GI på 0 vil det ikke belaste blodsukkeret ditt. Du slipper i tillegg alle de tomme kaloriene som sukker gir.

Sukrin beskytter tennene ved å forhindre vekst av plakk og karies. Daglig bruk av Sukrin vil forbedre tannhelsen.

Studier viser at Sukrin bekjemper frie radikaler i kroppen, og virker som en antioksidant. Det kan også hjelpe til med å beskytte blodårer mot skader på grunn av høyt blodsukker.

Sukrin:1 i baking

Fordi Sukrin:1 er like søtt som sukker er det fint å bruke i baking. Allikevel bør ikke Sukrin:1 utgjøre mer enn 20 % av den totale mengden ingredienser.

Eksempel: I en oppskrift på 1 kg bolledeig er det 100 gram Sukrin:1. Dette utgjør da 10 % av totalvekten og går helt fint.

Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin:1 med honning eller et annet søtstoff, for eksempel Finesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Ingredienser:

Søtstoff: erythritol og steviol glykosider

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 0 kJ/0 kcal  |  Fett: 0 g  |  Karbohydrater: 100 g* |  -herav sukker: 0 g  |  -herav polyoler: 100g* |  Fiber: 0 g  |  Protein: 0 g  |  Salt: 0 g

*Karbohydrater som ikke tas opp som energi i kroppen

Kjøpes hos:

Life
Sunkost
Kinsarvik

Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.

Mer om Sukrin:1

Les mer om baking med Sukrin:1.

Les mer om vitenskapelige studier på Sukrin.