Sukrin Gold

Sukrin Gold er et gyllent Sukrin med en svært god søtsmak. Det inneholder marginalt med kalorier; kun 8 kcal per 100 g, det vil si kun 2 % av kaloriene i vanlig sukker! Sukrin Gold er satt sammen av flere naturlige søtstoffer, og den unike blandingen av disse gir en søtere, rundere og fyldigere smak enn vanlig Sukrin.

  • 98 % færre kalorier enn i sukker
  • Naturlig opprinnelse
  • Gir en fyldig og rund smak
  • Ideell i varme drikker, som kakao, te og kaffe

Dersom du ønsker å ta vare på helsen din, men ikke er interessert i å gå på kompromiss med smaken, er Sukrin Gold et naturlig alternativ. Det har en GI på 1, og kun 1 g nettokarbohydrat som påvirker blodsukkeret per 100 g. Sukrin Gold passer perfekt over bær, frokostblanding, grøt, yoghurt, i kaffe, te, desserter og alle steder du vil ha en rund og fyldig søtsmak.

Sukrin Gold fungerer bedre enn vanlig Sukrin i baking, siden det er søtere, og gir noe mindre risiko for kjøling. Mengden Sukrin Gold bør allikevel ikke utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20% av den totale mengden ingredienser. Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin Gold. Dette utgjør da 10% av totalvekten, og går helt fint. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin Gold med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel Tagatesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Innhold: Sukrin (erythritol), tagatose, glyserol, maltekstrakt (glutenfri), stevia

Merk: Maltekstrakt kan noen ganger klumpe seg litt under produksjonen, slik at den blir liggende i små, mørkebrune klumper. Disse klumpene skal siles vekk før pakking i poser, men tidligere har ikke denne silingen fungert optimalt, og det har hendt at kunder har funnet slike små maltklumper i Sukrin Gold-posen. De er selvfølgelig helt ufarlige, men vi har nå iverksatt nye tiltak for å prøve å forhindre at dette skal skje.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 8 kcal  |  Fett: 0 g  |  Karbohydrat: 99,3 g*
-herav sukkerarter: 1,5 g  |  Kostfiber: 0 g  |  Protein: 0,1 g

*av disse er 97,4 g polyoler (sukkeralkoholer) og tas ikke opp av kroppen/virker ikke inn på blodsukkeret.

Les mer om opprinnelsen til Sukrin, vitenskapelige studier, FAQ m.m. her.

Les mer om bruksområder, fordeler og ulemper med de ulike søtningsmidlene vi tilbyr i vår søtstøffguide.

Kjøpe Sukrin Gold

Sukrin Gold er tilgjengelig i 500 g pose og veiledende utsalgspris er 79 kr.

Selges i Life, Sunkost, H-naturkost, Kiwi, Spar, Meny, Rema 1000 og vår nettbutikk.

nettbutikk-knapp  life_logo  Sunkost_logo_RGB  H-logo kiwi_logo  spar Meny_logo_ rema_1000