Glutenfri og sukkerfri bakemiks

Bakemix er en glutenfri og sukkerfri miks med bare naturlig søtning. Den er nøytral i smak, og moderat søtet, noe som gjør den til et perfekt utgangspunkt for mye ulik bakst. Tilsett dine favorittsmaker og lag akkurat det du vil ha; sjokoladekake, cupcakes, sukkerbrød, muffins, scones, vafler, lapper – det er bare fantasien som setter grenser!

  • Glutenfri og sukkerfri
  • Kun naturlig søtning
  • Svært allsidig til bakst
  • 10 g protein per 100 g
  • Perfekt til sukkerbrød

Tips: Dersom du ønsker bakverk med enda lavere kalori- og fettinnhold kan du bytte ut 1 dl olje med 1 dl mager kesam. Se denne oversikten over næringsinnhold med olje eller mager kesam i forhold til lignende mikser på markedet:

Per 100 g ferdig kake Sukrin Bakemix Bakemix med kesam Mikser med sukker
Energi (kcal) 249 153 348
Fett 16 4 14
Netto karbohydrat 9 10 51
Kostfiber 7.3 7.1 1
Protein 9.9 11 3.5

Tilberedning

  • Sett ovnen på 175 C.
  • Bland Bakemix med 4 egg, 1,5 dl vann, og 1 dl olje.
  • Rør til en jevn blanding, og ha i det du ønsker av smakstilsetning.
  • Stekes midt i ovnen i ca 35 min. (For muffins/mindre porsjonsstørrelser: ca 20 min)

Nettovekt 340 g. Gir en kake på ca 760 g.

Fullstendig næringsinnhold

Hva er forskjellen på Kakemix og Bakemix?

Med Sukrin Kakemix kan du raskt og enkelt lage kaker uten sukker og hvetemel! Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erstatter hvetemel med Sesam-mel og Fiberfin.

Sukrin Sjokoladekake inneholder Sukrin, Sesam-mel og FiberFin. Resultatet blir en deilig sjokoladekake med lav GI og lite karbohydrater.

En rask, enkel og sunnere dessert. Cake in a cup er perfekt når du vil ha noe søtt og sunt, uten å måtte bruke lang tid på å lage det.

Kjøpes hos:

Life
Sunkost
Kinsarvik
Spar
Meny
Sukrin nettbutikk

Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.