Proteinrike pannekaker med nydelig smak.
Til ca. 8 pannekaker:
3 egg
2 dl hvetemel/speltmel (120 g)
0,5 dl Sesam-mel (kan også bruke mer hvetemel)
0,5 dl (30 g) FiberFin (kan erstattes med mel)
5 dl lettmelk
1/2 ts salt
Bland mel, FiberFin og salt i en bolle. Ha i eggene og spe med melk mens du visper. La røren svelle (hvile) i 20 minutter før du steker pannekakene.
Tips: Disse pannekakene kan brukes både til middag og dessert. De kan fylles med ulike typer kjøtt, grønnsaker, urter og ost m.m., og kan gjerne gratineres i ovnen.
Til dessert er det nydelig å ha på Sukkerfritt jordbærsyltetøy eller Rørte bær. SukrinSirup Gold passer også perfekt på pannekaker.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
122 | 8 | 13 | 4 | 3 |