Frø og kjerner (Psyllium, solsikke, sesam, gresskar, linfrø), fiber (fra sukkerbete, sikori og erter, FiberFin: resistent maisstivelse), heleggpulver, erteprotein, søtstoff: Sukrin (erythritol), hevemiddel (bakepulver), mineralsalt (natriumklorid og kaliumklorid).
Psyllium, solsikke, sesam, gresskar, linfrø: Naturlige frø og kjerner som gir god smak, og har et høyt innhold av sunt fett, vitaminer, mineraler og fiber.
Plantefibre som brukes for å gi riktig konsistens og økt fiberinnhold i brødet.
FiberFin er et naturlig, glutenfritt mel med hele 60 % fiber i form av resistent stivelse. FiberFin har gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar. Les mer om FiberFin her.
Tørket egg, for at du skal slippe å tilsette egg utenom. Egg er et nødvendig bindemiddel i brødet.
Fullverdig vegetabilsk protein hentet fra erter.
Sukrin er en naturlig sukkererstatning bestående av sukkeralkoholen erytritol som finnes naturlig i bl.a. pære, melon og sopp. Erytritol fremstilles ved en naturlig gjæringsprosess og det er ingen kunstige tilsetningsstoffer i Sukrin. Les mer om Sukrin her.
Natriumklorid er vanlig bordsalt. Vi har erstattet noe av saltmengden med kaliumklorid, da for stor mengde natrium ikke er bra for kroppen.
Dette er innholdet i godt gammeldags bakepulver. Difosfat nøytraliserer bikarbonat og styrer hevingen.