Vilde Hansen

Vilde Hansen

Gjøvik Håndballklubb

Jeg er en håndballspiller fra Gjøvik som er svært interessert i mat og kosthold. Jeg spiller i 1. divisjon for Gjøvik Håndballklubb og er per dags dato deres toppscorer. Jeg har i tillegg spilt 28 kamper for juniorlandslaget(LK94). Jeg satser for fullt på min idrett, og mitt store mål er å spille OL i 2020.

Ved å bruke produkter fra Funksjonell Mat får jeg i meg de næringsstoffene jeg trenger for å prestere optimalt. Produktene gjør det mye mer lettvint å spise sunt! I en travel hverdag er det utrolig deilig å ha brødmiksen klar, som jeg kun trenger å tilsette vann. Etter en time i ovnen har jeg et helt ferskt brød til dagen etter. I tillegg er det godt å kunne nyte en dessert midt i uka med god samvittighet!

Jeg er overbevist om at et sunt og variert kosthold vil kunne bidra til at jeg kan få ut mitt potensiale som håndballspiller.

For at jeg skal klare å prestere på alle arenaer med håndball, skole, familie og venner er kosthold og nok restitusjon alfa og omega. Med hjelp fra Funksjonell Mat er dette lettere!

Flere referanser…