Marie Renée Sørum Gangsø

Marie Renée Sørum Gangsø

Satsende langrennsløper og økonomistudent ved Høgskolen i Innlandet avdeling Lillehammer.

I en aktiv hverdag er det for meg helt avgjørende med et sunt, variert og riktig kosthold for å prestere optimalt både som langrennsløper og student. Per dags dato bor jeg i OL-byen Lillehammer, hvor jeg satser langrenn for Svea Skilag kombinert med å studere økonomi. Jeg er ei målbevisst, seriøs, positiv og engasjert jente, som er lidenskapelig interessert i kosthold og ernæring. En stor del av min hverdag dreier seg om matlagning, og jeg elsker å eksperimentere på kjøkkenet. I mine øyne er mat vel så viktig for å heve livsgleden som å restituere fortest mulig etter en treningsøkt. Maten er med på å skape balanse i hverdagen.

For tre år siden ble jeg rammet av kyssesyken, en rekke virusinfeksjoner og matforgiftninger, som har resultert i gluten- og laktoseintoleranse, samt irritabel tarm. Dermed er jeg helt avhengig av å velge alternative matvarer. Det er ingen tvil om at det er kostbart, og krever ekstra planlegging. Jeg føler meg derfor veldig heldig som får samarbeide med Funksjonell Mat på veien mot å nå målene mine. Dette gjør det økonomisk mulig for meg å fokusere 100 % på idretten. Funksjonell Mat tilbyr sunne, raske og alternative produkter, som både er naturlige, smakfulle, næringsrike og ikke minst allergivennlige. Jeg er en person som trenger både mye og næringsrik mat for å holde blodsukkeret stabilt – disse kravene innfrir Funksjonell Mat på alle mulige nivå. En av mine favoritter er brødmiksene, som gjør seg selv på kun få minutter. Så enkelt, så godt, og så næringsrikt – nesten for godt til å være sant.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale produktene videre til alle som ønsker å heve livskvaliteten, energinivået og forkorte restitusjonstiden gjennom sunne og naturlige produkter. Best av alt, du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å kose deg hver eneste dag!

Flere referanser…