Kristine Weber

Kristine Weber

Norsk og nordisk mester i bodyfitness.

https://www.kriweb.no

Jeg er en treningsglad jente som er over gjennomsnittet opptatt av trening og sunne matvaner. I min blogg www.kriweb.no er jeg opptatt av å formidle viktigheten av styrketrening og mer bevisste valg når det gjelder mat, spesielt dårlige karbohydratkilder som hvetemel og sukker.

Jeg fikk øynene opp for Sukrin i 2007, og jeg har brukt det fast i kostholdet siden. De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i søtt, men diverse søtningsstoffer som er kunstige eller i flytende- og/eller pulverform kan ofte smake rart og unaturlig.

Da jeg smakte Sukrin for første gang måtte jeg hive meg over nettet og lese alt jeg kom over om produktet. Jeg kunne liksom ikke tro at det var så likt sukker i både smak og konsistens, men samtidig ikke inneholder noen kalorier. Sukrin er min redning til å unne seg noe søtt og samtidig holde en god form.

Sukrin er 100 % naturlig, laget av sukkeralkoholet Erythritol som man finner i bl.a sopp. Det er helt kalorifritt, gir ingen magesmerter (som søtningsstoffer ofte kan gjøre) og tennene holder seg friske og bakteriefrie.

Jeg bruker Sukrin daglig, enten på grøten eller i nyttige bakevarer, og jeg oppfordrer alle til å forbedre kostholdet ved å bytte ut sukkeret med sukrin.

Flere referanser…