Emilie Anine Kristensen

Emilie Anine Kristensen

Toppidrettsutøver – Apparatturn

Jeg er en aktiv, målbevisst turner fra Stavanger Turnforening. Hver uke trener jeg 27 timer. Jeg var vinner av ‘Norgesfinalen – Mangekamp’, og har flere andre medaljer. Mitt neste mål er å jobbe mot EM. De siste årene har jeg hatt en jevn stigning og treningsmengden har økt. For å nå målene mine er det viktig å fokusere på hvordan jeg lever også utenom trening. For å prestere på mitt beste er det viktig å ha et sunt kosthold, og hos Funksjonell Mat er det mange flotte produkter som gjør at jeg kan spise god og sunn mat.

Jeg går på Videregående skole, så det blir lange dager. I en hektisk hverdag er det viktig for meg å ha et sunt kosthold. Så mye som jeg trener så må jeg og spise tilsvarende for å opprettholde energinivået mitt. Funksjonell Mat-produktene er enkle å bruke, og tilfører mange gode smaker til et sunt og godt kosthold.

Bjørn Dæhlie sa en gang at hvor god du blir avhenger ikke av hvor mye du orker å trene, men hvor mye du orker å spise. Det er et godt poeng, får man for lite i seg så mister man energinivå og presterer dårligere, så Funksjonell Mat gjør hverdagen min mye enklere.

Flere referanser…