Julie på «alaschumacher.wordpress.com»

september 25, 2013

Sukrin Gold. Jeg er helt forelska i det. Er det noe du skal skaffe deg at søtning så anbefaler jeg dette. Det gir en fantastisk konsistens i bakst, jeg bruker det alltid i kanelsnurrer, i den smør-kanel-og-sukker-massa, og det er digg som topping på grøt, pannekaker, yoghurt, osv, osv, osv. Jeg syns altså du burde ha dette i skapet ditt.

Camilla Yong Bratteli

april 4, 2013

Helt siden barneskolen kan jeg huske at jeg har slitt med blodsukkeret mitt som svingte opp og ned i tide og utide. Det har tatt meg 32 år å endelig skulle få den kunnskapen og viten om hva som faktisk var årsaken. For mye sukker! Og ikke bare godis, men karbohydrater generelt (også i kombinasjon med feil type fett og for lite mettet fett). Endelig har jeg skjønt hva som fungerer for meg og min kropp. Jeg er så takknemlig for den kunnskapen Tønsberg Medisinske Skole har gitt meg gjennom kurset Kost og Ernæring der jeg nå er utdannet Kostholdsveileder. Jeg er diagnostisert med PCOS som igjen er forbundet med flere tilstander som blant annet insulinresistens, bukfedme, barnløshet, økt risiko for diabetestype 2 etc. Jeg har også sterk astma og allergi, men siden jeg alltid har vært veldig aktiv har astmaen stort sett holdt seg i sjakk. Allergien for dyr og mat har bydd på litt større utfordringer. Hele livet har jeg vært allergisk for egg, nøtter, mandler og skalldyr. Plutselig og uten forvarsel kan jeg nå spise så mye egg, nøtter og mandler jeg bare vil. Utrolig merkelig og helt fantastisk.

Ved å bruke flere av produktene til Funksjonell Mat er livet med mindre inntak av sukker og karbohydrater blitt enda enklere, bedre og mer lettvint enn noen gang. Dette kostholdet er noe jeg ønsker å presentere til andre mennesker som sliter med ulike tilstander og diagnoser som fibromyalgi, diabetes type hypotyreose, bechterev, 1 og 2, overvekt/fedme, migrene, PCOS, ME etc. Det er mer og mer fokus på hvor viktig det er og kan være med  riktig kunnskap om ernæring og kost i forhold til kroppen vår. Dette er en av grunnene til at jeg har startet mitt eget firma der jeg tilbyr kostveiledning, treningsveiledning og personlig trening- hjemme hos kundene mine og online.

Jeg er selv en ivrig bruker av både Sukrin og Sukrinmelis og har nå også prøvd Sukrin + og Sukrin Gold som jeg er meget fornøyd med. Bakverk, te, kaffe, pisket krem og kakao er bare himmelsk!

Jeg erstatter alle melprodukter med Mandelmel og/eller Finmalte mandler, Kokosmel og Sesam-mel da de er supre erstatninger samtidig som det smaker deilig.

Brødmix, kakemix og matmuffins er flotte og nokså geniale da de kan brukes til flere ulike bakverk, du kan tilsette noen skjeer av miksen og blande din egen eller du kan bruke den som den er.  Det er vel egentlig bare fantastien som stopper deg?

Med Funksjonell Mat sine produkter lett tilgjengelig både på nett, i flere dagligvarebutikker, samt i helsekostbutikker er det enkelt for alle og enhver å få tak i dem. Jeg anbefaler både familie, venner og kunder disse produktene. Kjøkkenskapene mine vil alltid bestå av og romme produkter fra Funksjonell Mat.

Følg meg gjerne på:
Blogg: positivtfordeg.wordpress.com
Facebook:  https://www.facebook.com/positivtfordeg.no?ref_type=bookmark
Instagram: @positivtfordeg_no  og @camillayong

Christian Hannestad, syklist

desember 28, 2012

Jeg har prøvd Sukrin Gold i de fleste produkter jeg ellers ville brukt vanlig sukker eller Sukrin. Sukrin Gold scorer høyt på alle plan, den er lettoppløselig og fungerer godt til bakst også.

Kristina på «kristinasinvei.blogg.no»

desember 7, 2012

Sukrin Gold er det beste produktet på lenge. Det smaker helt likt som bunt sukker, og konsistensen er skikkelig klissete og perfekt – akkurat som brunt sukker skal være.

Kristina på «kristinasinvei.blogg.no»

Sukrin Gold – Jeg er utrolig glad for at det endelig er kommet en sunn og god erstatning til brunt sukker. Dette gjør det så utrolig enkelt å lage sunne julekaker, og så setter det en utrolig god smak på kakaoen.

Gjertrud Holta

november 29, 2012

Sukrin er vi glade over at vi har blitt kjent med. Et sunt søtstoff i stedet for usunt sukker. Nesten for godt til å være sant, men så var det sant likevel.

slankmegflat.blogg.no

november 21, 2012

Sukrin Gold innfrir! Den kalde ettersmaken er ikke der! Det kalles lykke!

Kristine Nordstad Moen, missmowmow.com

Sukrin Gold! Jeg seriøst digger det produktet – det kuleste er at det ser ut som det er ordentlig gull i baksten : *bling-bling*

Naturlig, kalorifritt alternativ til brunt og hvitt sukker

Sukrin Gold er en naturlig og sunn sukkererstatning med svært god søtsmak som kan erstatte både brunt og hvitt sukker. Den unike blandingen av naturlige søtstoffer gir Sukrin Gold en søt, rund og fyldig smak.

  • Kalorifritt*
  • 100 % naturlig
  • Påvirker blodsukkeret minimalt (GI=1)
  • Fyldig og rund smak
  • Ideell til baking, dessert og varme drikker
  • Godt over yoghurt, cottage cheese og grøt

*Et bordsøtningsmiddel regnes som kalorifritt dersom det ikke inneholder mer enn 0,4 kcal per porsjon, tilsvarende 1 ts sukker.

Sukrin Gold 500 g NOR

Sukrin Gold i baking

Sukrin Gold er ideelt til baking og på grunn av den rike sødmen er det mindre risiko for den kjølende smaken noen opplever med Sukrin. Allikevel bør søtningsmiddelet ikke utgjøre mer enn 20 % av den totale mengden ingredienser.

Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo er det 100 gram Sukrin Gold. Dette utgjør da 10 % av totalvekten, og går helt fint.

Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin Gold med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel Finesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Glutenfritt

Selv om Sukrin Gold inneholder en liten mengde maltekstrakt, regnes det som et glutenfritt produkt, og helt trygt for de med cøliaki. Vi sender produktet jevnlig til analyse, og resultatet viser alltid «under 7 ppm», som er laveste måleverdi for testen. Den øvre grensen for hva som kan regnes som glutenfritt er 20 ppm.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 7 kcal  |  Fett: 0 g  |  Karbohydrat: 99 g  |  -herav sukkerarter: 1,0 g  |  -herav polyoler: 98 g*  |  Kostfiber: 0 g  |  Protein: 0 g  |  Salt: 0 g

*karbohydrater som ikke tas opp av kroppen og ikke påvirker blodsukkeret

Ingredienser:

Søtstoff (erytritol), maltekstrakt*, glyserol**, søtstoff (steviolglykosider fra stevia)

* Inneholder maltekstrakt fra glutenholdig bygg, men mengden gluten i ferdig produkt er langt under glutenfrigrensen på 20 ppm.

** glyserol fra vegetabilsk kilde

Maltekstrakt i Sukrin Gold: Under produksjon kan maltekstrakt unntaksvis klumpe seg. Disse små, svarte klumpene er helt ufarlige og kan nytes som små knekk-biter.

Oppskrifter

Se oppskrifter med Sukrin Gold her.

Gratis display

For butikker og bedrifter er det mulig å få et flott display med prøveposer helt gratis, som dere kan ha tilgjengelig for kunder. Displayet inneholder 40 poser à 20 gram. Kontakt oss på post@funksjonellmat.no.

Kjøpes hos:

Life
Sunkost
Kinsarvik
Coop
Kiwi
Rema 1000
Joker
Spar
Bunnpris
Meny
Oda logo
Sukrin nettbutikk

Spør i butikken hvis du ikke finner produktet.

Mer om Sukrin Gold

Les mer om opprinnelsen til Sukrin, vitenskapelige studier, FAQ m.m. her.

Les mer om bruksområder, fordeler og ulemper med de ulike søtningsmidlene vi tilbyr i vår søtstøffguide.