Slik bytter du ut sukkeret i julebaksten

Det er enklere å kutte sukker i julebaksten enn du kanskje tror. Det monner godt om du bytter ut 1/2, eller kanskje 1/3 av sukkeret med Sukrin. Da vil resultatet bli som du er vant til mens kaloriene reduseres. Se også masse lekre oppskrifter som er laget med Sukrinproduktene.

[one_third]

Sukrin 500g

Sukrin

Sukrin inneholder 0 kalorier, 0 karbohydrater og har naturlig opprinnelse og fremstilling.

Bruk oppskrifter som er laget med Sukrin, eller erstatt en del av sukkeret i dine favorittoppskrifter med Sukrin.

[/one_third]

[one_third]

Sukrin Gold 500 g

Sukrin Gold

Sukrin Gold inneholder svært få kalorier (8 kcal/100 g) og har naturlig opprinnelse og fremstilling. Det har en lekker gyllen farge, og rundere og fyldigere søtsmak enn original Sukrin.

Sukrin Gold er like søtt som sukker/brunt sukker, og er ideelt til å søte f.eks gløgg eller kakao. Bruk oppskrifter som er laget med Sukrin Gold, eller erstatt en del av sukkeret i favorittoppskriftene dine.

[/one_third]

[one_third_last]

Sukrin Melis 400 g

SukrinMelis

SukrinMelis inneholder 0 kalorier, 0 karbohydrater og har naturlig opprinnelse og fremstilling.

Siden SukrinMelis er finmalt, vil den løse seg lett opp, selv i mat og drikke som ikke skal varmes – slik som ostekrem, pisket krem, smørkrem, glasur, iste, smoothies og rørte bær. SukrinMelis fungerer også godt som dekorasjon/dryss over bakverk og desserter. Se oppskrifter med SukrinMelis.

[/one_third_last]

SukrinMarsipan

Marsipan består i utgangspunktet av to ingredienser: mandler og sukker. Mandler er fulle av nyttige stoffer for kroppen din, mens sukker er det stikk motsatte. Vi har fjernet det usunne og tilsatt noe som gjør godt for kroppen i stedet.

Med 28% fiber og kun 8% karbohydrat er den godt nytt for alle helsebevisste marsipanelskere. Dette kan du erstatte sukkerholdig marsipan med i alle dine oppskrifter, og den smaker også utrolig godt alene – som en litt sunnere julesnacks!

Sukrin Marsipan


 

Alle disse Sukrinvariantene kan du kjøpe i dagligvarebutikker, og marsipanen kan du finne hos Rema og Meny.

Når det gjelder våre øvrige produkter finner du fullt utvalg i alle landets helsekostbutikker og en rekke nettbutikker. Klikk på logoene under for å se din nærmeste butikk.

Sunkost_logo_RGBH-logologo_jokerkiwi_logosparMeny_logo_
Rema 1000Coop

I vår nettbutikk kan du kjøpe alle produktene fra Funksjonell Mat. Vi har alltid gode rabatter og pakketilbud. Se aktuelle tilbud.

Bestiller du for over 800 kr får du varene gratis tilsendt!

nettbutikk-knapp

Mer om Sukrin

Les mer om bruksområder, fordeler og ulemper med de ulike søtningsmidlene vi tilbyr i vår søtstoffguide.