Sunnere Bounty

Sunnere Bounty

Nydelige små kokosbiter med sjokoladetrekk.

Ingredienser

130 g kokosmasse
50 g kokosmelk*
30 g kokosolje (nøytral smak)
40 g FiberSirup Clear
35 g SukrinMelis
80 g Sukrinsjokolade (evt annen sjokolade etter ønske)
+ 1 ts kokosolje til smelting av sjokoladen

*Kokosmelken må ha stått i kjøleskap en stund, slik at den skiller seg. Du skal bare bruke den kremete delen som legger seg øverst.

Fremgangsmåte

Smelt kokosolje i en kjele sammen med FiberSirup. (Hvis du bruker kaldpresset kokosolje får du en enda kraftigere kokossmak.) Rør inn SukrinMelis.

Kna kokosmassen sammen med kremen fra kokosmelken og den smeltede kokosoljen med FiberSirup. Kle en form med aluminiumsfolie eller plast, og fordel massen nedi.

Sett i fryseren en times tid, og skjær deretter i biter.

Smelt sjokolade sammen med 1 ts kokosolje og dypp kokos-bitene i sjokoladen. La bitene avkjøles med sjokoladetrekk i kjøleskap før de serveres. Oppbevares kjølig.


Oppskrift og bilde har vi lånt av Kristine Weber

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
453 4 5 43 17