Sunnere Bounty

Sunnere Bounty

Nydelige små kokosbiter med sjokoladetrekk.

Ingredienser

130 g kokosmasse
50 g kokosmelk*
30 g kokosolje (nøytral smak)
40 g SukrinSirup Gold
35 g SukrinMelis
80 g Sukrin Dark chocolate
+ 1 ts kokosolje til smelting av sjokoladen

*Kokosmelken må ha stått i kjøleskap en stund, slik at den skiller seg. Du skal bare bruke den kremete delen som legger seg øverst.

Fremgangsmåte

Smelt kokosolje i en kjele sammen med SukrinSirup. (Hvis du bruker kaldpresset kokosolje får du en enda kraftigere kokossmak.) Rør inn SukrinMelis.

Kna kokosmassen sammen med kremen fra kokosmelken og den smeltede kokosoljen med SukrinSirup. Kle en form med aluminiumsfolie eller plast, og fordel massen nedi.

Sett i fryseren en times tid, og skjær deretter i biter.

Smelt sjokolade sammen med 1 ts kokosolje og dypp kokos-bitene i sjokoladen. La bitene avkjøles med sjokoladetrekk i kjøleskap før de serveres. Oppbevares kjølig.


Denne oppskriften har vi lånt av Kristine Weber

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
454 4 5 43 15