Nydelige små kokosbiter med sjokoladetrekk.
130 g kokosmasse
50 g kokosmelk*
30 g kokosolje (nøytral smak)
40 g SukrinSirup Gold
35 g SukrinMelis
80 g Sukrin Dark chocolate
+ 1 ts kokosolje til smelting av sjokoladen
*Kokosmelken må ha stått i kjøleskap en stund, slik at den skiller seg. Du skal bare bruke den kremete delen som legger seg øverst.
Smelt kokosolje i en kjele sammen med SukrinSirup. (Hvis du bruker kaldpresset kokosolje får du en enda kraftigere kokossmak.) Rør inn SukrinMelis.
Kna kokosmassen sammen med kremen fra kokosmelken og den smeltede kokosoljen med SukrinSirup. Kle en form med aluminiumsfolie eller plast, og fordel massen nedi.
Sett i fryseren en times tid, og skjær deretter i biter.
Smelt sjokolade sammen med 1 ts kokosolje og dypp kokos-bitene i sjokoladen. La bitene avkjøles med sjokoladetrekk i kjøleskap før de serveres. Oppbevares kjølig.
Denne oppskriften har vi lånt av Kristine Weber
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
454 | 4 | 5 | 43 | 15 |