Glutenfrie solsikkerundstykker

Glutenfrie solsikkerundstykker

Deilige glutenfrie rundstykker - rike på protein og fiber, og med svært lavt innhold av karbohydrater.

Ingredienser

100 g SunFlour solsikkemel
150 g cottage cheese
2 egg
1 dl vann
2 ts bakepulver
½ ts salt
16 g (0,25 dl) linfrø
35 g (0,5 dl) sesamfrø
50 g smeltet smør
22 g (2 ss) fiberhusk eller psylliumfrø

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 °C.

Bland SunFlour, cottage cheese og egg godt sammen. Du kan gjerne bruke en blender eller stavmikser for å få en helt glatt røre.

Bland inn de resterende ingrediensene, og tilsett fiberhusk/psylliumfrø helt til slutt. Bland alt godt sammen til du merker at fiberhusken begynner å virke (at røra tykner).

Form rundstykkene og legg på et stekebrett kledd med bakepapir. Det blir ca 8 rundstykker. Stekes i midten av ovnen i ca. 20-25 minutter.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
224 15 2 16 10