Proteinrike munnfuller med deilig kombinasjon av peanøtter og sjokolade.
120 g SukrinSirup Gold
30 g Sukrin Gold
1/2 ts salt
100 g fettredusert Peanøttmel (-eller 100 g malte peanøtter + 30 g Kokosmel)
200 g Sukrin Dark chocolate
Hakkede peanøtter til pynt
Ha SukrinSirup og Sukrin Gold i en kjele, og varm opp til det bobler. Tilsett Peanøttmel (eller malte peanøtter + Kokosmel) og salt, og bland sammen. Det skal bli en ganske fast masse.
Form til kuler, og sett dem i fryseren i ca. 20 minutter mens du smelter sjokolade i mikrobølgeovn eller vannbad. Dypp hver kule i sjokolade, og strø over hakkede peanøtter.
Sett de ferdige kulene kaldt til sjokoladen stivner.
Oppskriften er hentet fra Elisabeth Holm
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
325 | 15 | 10 | 20 | 25 |