Smuldrepai med blåbær

Smuldrepai med blåbær

En delikat og kjempeenkel blåbærsmuldrepai!

Ingredienser

Smuldredeig:
1 dl havregryn (45 g)
½ dl hvetemel (30 g)
½ dl FiberFin (30g)
3 ss Sukrin
½ dl mandler eller valnøtter (40 g) - grovhakket
80 g smør

Fyll:
500 g blåbær (friske eller frosne)
1 dl sukrin (90 g)
1 ss potetmel/maisennamel

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til deigen i en bolle med en gaffel eller food processor (denne vil hakke nøttene samtidig).

Legg bærene i en form, og bland med potetmel og Sukrin. Dryss smuldredeigen over.

Stekes ved 225 grader i ca. 25 minutter.

Server gjerne med is eller vaniljekesam.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
165 3 12 11 6