Disse kjeksene er sprø, smakfulle, og perfekte små mellommåltider, med eller uten pålegg.
1 dl Sesam-mel
1 dl Mandelmel (fettredusert)
1/2 dl solsikkekjerner
1/2 dl linfrø
1 ss Sukrin
1/2-1 ts hornsalt
1 - 1 ½ ts salt etter smak
1 egg
½ dl mager kesam
40 g smør
Sett ovnen på 200 grader.
Smelt smøret. Bland sammen alt det tørre i en egen bolle. Visp eggene og bland dem inn i det tørre, sammen med resten av de våte ingrediensene.
Du skal nå ha en klissete deig som setter seg litt fast i fingrene, men som skal gå fint å forme til små runde kjeks som du setter på et bakepapir-kledd stekebrett.
Stekes i ca 10 min. Avkjøl på rist, og spis dem gjerne med brunost.
Denne oppskriften har vi funnet hos MissMowmow
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
381 | 24 | 4 | 27 | 14 |