Sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøfler

Nydelige sjokoladetrøfler som smelter i munnen.

Ingredienser

100 g Sukrin Dark chocolate
3/4 dl (75 g) kremfløte
2 ss SukrinMelis
1 ss smør

Eventuelt ønsket smakstilsetning, i form av steviadråper, havsalt eller annet.

Bruk gjerne litt Sukrin Chocolate drink, kakao eller SukrinMelis til å rulle trøflene i.

Fremgangsmåte

Finhakk sjokoladen og legg i en bolle. Kok opp fløte og Sukrin, og hell dette over sjokoladen under omrøring. Tilsett smøret og rør sammen. Tilsett eventuell ønsket smakstilsetning.

Hell røren over i en boks med lokk eller i silikonformer for småkaker/konfekt, og sett i kjøleskapet så det stivner. Form den stivnede sjokolademassen til kuler og rull dem om ønskelig i Sukrin Chocolate drink/kakao/SukrinMelis. Oppbevar trøflene kaldt.


Oppskriften er hentet fra boka "Bakeglede uten sukker" av Annika Rogneby, utgitt på Lille Måne forlag.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
380 4 4 37 9