Nydelig kombinasjon av sjokolade og kokos.
Kake:
5 egg
250 g Finesse
200 g romtemperert smør
40 g kakaopulver
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
210 g hvetemel
Kokoskrem:
400 g kokosmasse
130 g Finesse
2 dl SukrinSirup Gold
3 dl kremfløte
125 g smør
Visp sammen egg og Finesse. Tilsett smør, kakao, vaniljesukker og salt, og visp til en jevn røre. Bland til slutt inn melet.
Hell røren i en bakepapir-kledd langpanne på 30 x 40 cm. Stek midt i ovnen ved 200 °C i ca 10 minutter.
Mens kaken steker kan du blande sammen ingrediensene til kremen i en kasserolle, og la småkoke under omrøring i 5 minutter. Fordel kremen over halvstekt kake, og stek i ytterligere 10 minutter.
Avkjøl kaken før den skjæres i ruter. Legg rutene i en boks med papir mellom hvert lag. Rutene egner seg godt til frysing.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
374 | 5 | 9 | 31 | 12 |