Sesam-knekkebrød

Sesam-knekkebrød

Herlige og sprø knekkebrød - perfekte til frokost, lunsj og kveldsmat.

Ingredienser

1 dl sesam-mel
1,5 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
2 ss pofiber
1 ss fiberhusk
ca 1 ts salt etter smak
3,5 dl varmt vann
0,5 dl olje (eller smør)

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann. Rør sammen til en deig og la den svelle i 30 minutter.

Sett ovnen på 150 grader. Bre deigen ut på en stekeplate med bakepapir. Del inn i så store biter som du ønsker.

Stekes midt i ovnen i ca 1 time og 40 minutter.

La svalne, spis og nyt!


Denne oppskriften har vi funnet hos Annika Rogneby

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
429 18 5 33 20