Sprø knekkebrød med svært lite karbohydrat - perfekte til frokost, lunsj og kveldsmat.
1 dl Sesam-mel
1,5 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
2 ss Havrefiber (eller mer Sesam-mel)
1 ss fiberhusk
ca 1 ts salt etter smak
3,5 dl varmt vann
0,5 dl olje (eller smør)
Bland alt det tørre i en bolle. Tilsett olje og vann. Rør sammen til en deig og la den svelle i 30 minutter.
Sett ovnen på 150 grader. Bre deigen ut på en stekeplate med bakepapir. Del inn i så store biter som du ønsker.
Stekes midt i ovnen i ca 1 time og 40 minutter.
Avkjøl, spis og nyt!
Denne oppskriften er inspirert av Annika Rogneby
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
428 | 18 | 4 | 33 | 22 |