Deilige, seige cookies med sjokoladebiter.
Til 14 stk:
150 g meierismør
170 g SukrinSirup Gold
1 ts vaniljepulver
70 g Kokosmel
50 g Mandelmel (fettredusert)
1/2 ts natron
2 stk Sukrinsjokolader
Miks smør, SukrinSirup og vaniljepulver med en håndmikser til det blir kremete og mykt. Hakk sjokoladen i små biter, og bland den sammen med alle de tørre ingrediensene.
Visp det tørre inn i smørblandingen, og bland alt godt sammen. Lag små, flate klatter på et bakepapirkledd stekebrett. Ha litt avstand mellom dem, da de vil flyte utover under steking.
Stek på 175 grader i øverste del av ovnen i 12-13 min. Kjeksene skal bli lett gylne i fargen. Avkjøl dem på brettet før de legges over på rist. Oppbevares i tett boks for å beholde den seige konsistensen.
Oppskriften er hentet fra Smakebiten
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
398 | 9 | 8 | 31 | 26 |