Proteinrike sjokoladebarer med kokosmel

Proteinrike sjokoladebarer med kokosmel

Sjokoladebarer fra Kristine Weber, fulle av protein, fiber og god smak

Ingredienser

50 g proteinpulver med sjokoladesmak
20 g kokosmel
5 dråper stevia sjokolade
2 ts sukrin Gold
ca 3 ss melk, (juster til tørr knadeigkonsistens)

-Eventuelt SukrinSjokolade å trekke barene med

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene, og kna dem godt sammen. Trill ut til ønsket form og størrelse. Sett dem kaldt i kjøleskap, eventuelt noen minutter i fryseren. Dypp gjerne barene i smeltet Sukrinsjokolade.

Disse kan også lages med vaniljeprotein og vaniljedråper i stedet for sjokolade.


Oppskriften er hentet fra Kristine Webers Mat til muskler

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
237 37 8 5 6