Peanøttkarameller med SukrinSirup

Peanøttkarameller med SukrinSirup

Lekre, små peanøttkarameller.

Ingredienser

150 g SukrinSirup Caramel/Gold
60 g Sukrin Gold
30 g smør
1 dl fløte
0,5 ts vaniljeekstrakt/vaniljepulver
50 g peanøttsmør

små konfektformer
-eventuelt peanøtter til pynt

Fremgangsmåte

Alle ingredienser, bortsett fra peanøttsmør, varmes opp i en kjele under omrøring. Når alt er smeltet godt sammen tilsettes peanøttsmøret.

La blandingen koke på middels varme under omrøring i 10-20 minutter, til karamellen tykner. (Hvis du har en liten bit av karamellen i et glass med iskaldt vann, og karamellen synker til bunns, og deretter kan tas opp og formes til en myk kule, er karamellen ferdig.)

Hell karamellen i små konfektformer og pynt eventuelt med peanøtter. Avkjøles og oppbevares i kjøleskapet.

Denne oppskriften er inspirert av Det Søte Liv

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
282 4 6 23 19