Peanøttkuler med nydelig konsistens, og masse fiber og protein.
Til ca. 6 kuler:
45 g (3 ss) SukrinSirup Gold
18 g (2 toppede ss) Myseproteinpulver sjokolade
17 g (1 toppet ss) Sukrin Gold (kan gjerne finmales)
13 g (1 toppet ss) SukrinMelis
3 g (1 toppet ts) kakao
11 g (1 toppet ss) Peanøttmel
17 (1 ss) peanøttsmør
En klype salt (hvis du bruker usaltet peanøttsmør)
Varm SukrinSirup i mikrobølgeovn på full styrke i 20 sekunder (eller i kjele på ovnen) til sirupen bobler. Tilsett peanøttsmør og de tørre ingrediensene, og kna alt sammen til en tykk deig.
Trill ut kuler med fuktige hender. Sett i kjøleskap i ca. 10 minutter før de er spiseklare.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
241 | 20 | 9 | 9 | 20 |