En sukkerfri mandelstang, med myk konsistens og supert næringsinnhold.
Til ca. 2 barer:
60 g (4 ss) SukrinSirup Gold
90 g hakkede/grovmalte mandler
16 g (1,5 toppet ss) Mandelmel (fettredusert)
13 g (1 toppet ss) SukrinMelis
Eventuelt: en klype vaniljepulver
40 g Sukrinsjokolade til sjokoladetrekk
Varm SukrinSirup i en liten kjele eller mikrobølgeovn til den er helt flytende.
Finhakk mandler manuelt, eller kvern dem i kjøkkenmaskin i ca. 10 sekunder. Bland de tørre ingrediensene først, og tilsett deretter den varme sirupen.
Bland alt godt sammen, og la deigen avkjøles noen minutter før barene formes med fuktige hender. Sett i kjøleskap i ca. 30 minutter slik at barene får stivne.
Hvis du ønsker sjokoladetrekk: smelt Sukrinsjokolade og dypp barene i sjokoladen ved hjelp av en gaffel. Sett i kjøleskap for å stivne.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
377 | 15 | 6 | 27 | 23 |