Kransekakestenger med Finesse

Kransekakestenger med Finesse

Lag perfekt seige kransekakestenger uten å bruke sukker.

Ingredienser

125 g mandler
125 g Finmalte Mandler
125 g Finesse
2 eggehviter (ca. 75 g)

Fremgangsmåte

Kvern hele mandler med skall i en kjøkkenmaskin. Bland de kvernede mandlene sammen med Finmalte mandler og Finesse. Kna inn eggehvitene for hånd, litt etter litt. Sett deigen kjølig i minst en time, gjerne over natta.

Sett ovnen på 200 °C. Fukt hendene med kaldt vann, form til pølser og kutt i ønsket størrelse. Stek stengene i ca. 10-12 minutter - følg godt med så de ikke blir for brune.

Pynt etter ønske med f.eks. melisglasur og smeltet sjokolade. Forslag til melisglasur: Pisk 30 g SukrinMelis, 15 g Finesse, 10 g eggehvite sammen med en miksmaster til glasuren er hvit og luftig. Bruk en sprøytepose og dekorer.


Denne oppskriften har vi hentet fra Fett & Forstand

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
395 14 5 30 11