Enkle å lage, og smaker veldig godt.
Til ca. 12 stk:
3 eggehviter (105 g)
150 g kokosmasse
3 ss SukrinSirup Gold
50 g Finesse bakesukker
Sett ovnen på 175 °C
Bland alle ingrediensene i en kjele, og varm opp på medium varme. Massen skal ikke koke, men holdes varm i ca. 10 minutter, til alt er smeltet godt sammen.
Form små topper ved hjelp av to skjeer, eller bruk fuktige hender. Legg dem på en stekeplate med bakepapir.
Stek midt i ovnen i ca. 10 - 15 minutter. Avkjøl før servering slik at makronene får satt seg.
Tips: Du kan også smelte sjokolade i vannbad eller mikrobølgeovn, og dyppe bunnen av makronene i den smeltede sjokoladen.
Denne oppskriften er inspirert av omhelse.no
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
335 | 6 | 4 | 28 | 14 |