Kjeksruller

Kjeksruller

Gjør iskremen til en festdessert med kjeksuller som tilbehør.

Ingredienser

1 egg
25 g Finesse bakesukker
30 g smør
3/4 ts vaniljesukker
30 g hvetemel
30 g potetmel
0,5 dl kaldt vann

Fremgangsmåte

Smelt smøret og la det avkjøles. Pisk eggedosis av egg og Finesse.

Bland hvetemel, potetmel og vaniljesukker. Tilsett litt av melblandingen i eggedosisen og pisk godt inn. Bland deretter inn smøret, og vend inn resten av melblandingen. Tilsett til slutt kaldt vann litt etter litt mens du rører.

Stek kjeksrullene på høy varme i et krumkakejern til de har gyllen farge. Ca. en spiseskje med røre rekker til en kjeksrull. Rull til kjeksruller med en gang de er ferdig stekt. For å unngå å brenne deg, kan du bruke et kjøkkenhåndkle når du ruller. Oppbevar kjeksrullene i en tett boks.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
243 5 21 14 3