Fiberrike havrekjeks uten gluten og tilsatt sukker.
Til 8 kjeks
60 g smør (romtemperert)
15 g SukrinSirup Gold
65 g Sukrin Gold
150 g havregryn
30 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1 ts fiberhusk
1 ts ekte vaniljepulver
1 egg
En klype salt
20 g Sukrinsjokolade
Miks smør og Sukrin Gold sammen. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. Ha i hakket Sukrinsjokolade til slutt.
Rull deigen til kuler og trykk dem ned på en bakepapirkledd langpanne. Stek midt i ovnen på 180 grader i ca. 13-15 minutter. Følg med på kjeksene, steketiden kan variere fra ovn til ovn.
Avkjøl på rist og oppbevar i romtemperatur i tett boks.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
321 | 7 | 27 | 18 | 12 |