Sunnere gulrotmuffins med All-Bran.
75 g (3,5 dl) Kelloggs All-Bran
3 dl melk
1 egg
130 g Sukrin Gold
180 g (3 dl) hvetemel
30 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1,5 ts bakepulver
0,5 ts natron
1 ts kanel
100 g (2,5 dl) finrevet gulrot
60g (1 dl) rosiner (kan droppes)
16 stk
Ha Kelloggs All-Bran i en bolle og hell over melken. La dette stå i ca 5 minutter, til All-Bran flakene har myknet noe.
Rør sammen egg og Sukrin Gold med gaffel.
Bland hvetemel, Fiberfin, bakepulver, natron og krydder.
Bland alt sammen til en jevn deig. Deigen blir løs, men det skal den være. Rør inn finrevet gulrot og rosiner til slutt.
Ha papirformer i et muffinsbrett, og fordel deigen i formene. Stek på rist midt i ovnen ved 200 °C i ca 20 min.
Avkjøl litt i formen. Løsne muffinsene fra kanten av formen med en skarp kniv og hvelv dem forsiktig ut av formen.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
147 | 5,2 | 25,9 | 1,5 | 4,7 |