Glutenfri granola

Glutenfri granola

Denne er så god at den kan spises som snacks.

Ingredienser

200 g (glutenfrie) havregryn
30 g solsikkekjerner
20 g sesamfrø
20 g linfrø
130 g hakkede nøtter (f.eks. hasselnøtter, mandler, valnøtter)
65 g eplejuice
125 g SukrinSirup Gold
50 g Sukrin Gold
1/2 ss olje

Fremgangsmåte

Bland alle de tørre ingrediensene sammen.

Smelt eplejuice, SukrinSirup, olje og Sukrin Gold sammen i en kjele. Hell kjelens innhold over den tørre blandingen, og rør godt.

Hell granolaen ut på en stekeplate med bakepapir. Stek i stekeovn på 140 °C i ca. 1 time. Rør i granolaen hvert kvarter slik at den blir jevnt stekt.

La granolaen ligge på stekeplaten etter at den har kommet ut av ovnen til den kjøles ned og stivner.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
349 10 24 20 16