Glutenfrie lunsjvafler med ost og skinke

Glutenfrie lunsjvafler med ost og skinke

Disse deilige vaflene er perfekte å ha med ut på tur!

Ingredienser

2 egg
25 g (1 ss) smør
25 g (1 ss) mager kesam
2 dl skummet kulturmelk
50 g havremel
40 g Mandelmel (fettredusert)
30 g FiberFin (kan erstattes med mel)
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt

70 g revet ost
6 stk skiver skinke skjært i biter

Fremgangsmåte

Bland alle ingredienser godt, bortsett fra ost og skinke. Bland inn ost og skinke til slutt.

Stek vaflene på middels varme med litt smør i jernet.

Server gjerne med skivet ost, skinke og blandet salat.


Da næringsinnhold i ost og skinke varierer ut i fra hvilken type du velger, er dette ikke tatt med i næringsberegningen.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
166 10 10 8 7