Frøken Holms bringebærmuffins

Frøken Holms bringebærmuffins

Hvis du vil ha annet fyll i muffinsene, kan du bytte ut bringebær med det du måtte ønske.

Ingredienser

140 g Finmalte mandler
130 g Finesse (eventuelt Sukrin+)
35 g Havrefiber
7 g fiberhusk
1 ts bakepulver
½ ts natron
75 g smør
2,5 dl kulturmelk
2 egg
100 g bringebær

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 175 °C og sett 12 papirformer i et muffinsbrett.

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle, og ha alle de våte ingrediensene i en annen bolle. Pisk de våte ingrediensene godt sammen. Bland deretter godt sammen med de tørre ingrediensene.

Fyll muffinsformene ¾ fulle og trykk ned noen bringebær i hver form. Stek på midterste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist.


Muffinsene er veldig gode som de er, men hvis du ønsker glasur, kan vi anbefale denne:
70 g smør
50 g Finesse
200 g kremost naturell

Bland alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin/miksmaster. Bruk en sprøytepose og pynt muffinsene.


Denne oppskriften er hentet fra boken Frøken Holm nr. 1

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
307 8 4 24 13