Brente mandler med Sukrin

Brente mandler med Sukrin

Blant mye julegodt er brente mandler noe av det beste. Legg nøttene i fine glass som du kan dekorere etter evne og gi bort, eller bare kose deg med selv.

Ingredienser

250 g mandler
90 g (1 dl) Sukrin Gold
1/4 dl vann
1 ss smør

Fremgangsmåte

Legg mandlene utover på en bakeplate, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.

Ha Sukrin Gold og vann i en tykkbunnet kjele eller stekepanne, kok opp og ha i mandlene. La det koke på middels varme til væsken har blitt tykkere og brunaktig, og mandlene har fått en mørkere farge.

Tilsett smøret og la det koke videre i noen minutter, så massen blir gyllenbrun og blank. Fisk opp mandlene fra kjelen og legg dem på en smurt bakeplate. Skill mandlene fra hverandre med to gafler før de blir helt kalde.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
441 15 4 39 9