Black Magic sjokoladekake

Black Magic sjokoladekake

Nydelig glutenfri konfektkake for den voksne gane.

Ingredienser

250 gram smør
250 gram (sukkerfri) mørk sjokolade
1 dl kaffe
1 ts vaniljepulver (eventuelt vaniljesukker)
120 g SukrinMelis
4 egg

Fremgangsmåte

Smelt smør og sjokolade sammen med kaffe i en kjele på svak varme. Rør blandingen jevn. Ta kjelen av platen og la avkjøle noe. Pisk egg og SukrinMelis til eggedosis, og bland denne sammen med sjokoladen.

Hell røren i en liten, rund form (20 cm) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 175 grader i 50-60 min (følg med så ikke overflaten blir brent). Den lange steketiden er nødvendig fordi kaken ikke inneholder mel.

La kaken avkjøles helt i formen, i kjøleskapet (gjerne til dagen etter). Løsne kaken fra formen ved å skjære rundt kanten med en skarp kniv.

Server kaken romtemperert med et dryss SukrinMelis over.

Kaken oppbevares i kjøleskapet.


Kaken er næringsberegnet med Nutri-Nick Dark Chocolate.

Næringsinnhold

Per 100g kcal protein karbohydrat fett fiber
343 5 1,5 34 8