Prøv en luksusvariant av havregrynskuler med revet SukrinMarzipan.
125 g SukrinMarzipan
75 g smør
1 dl SukrinMelis
160 g havregryn
2 ts kakaopulver
½ dl vann
Overtrekk:
200 g Sukrin Dark chocolate
1 ts kokosolje/delfiafett
Riv SukrinMarzipan på et rivjern. Skjær smøret i mindre stykker. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål. Rør kakaoen ut i vannet og helle det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.
Rull til kuler og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt kulene etter eget ønske før sjokoladen stivner helt.
Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskap. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
372 | 7 | 19 | 27 | 15 |