Luksus-havregrynskuler med marsipan

Luksus-havregrynskuler med marsipan

Prøv en luksusvariant av havregrynskuler med revet SukrinMarzipan.

Ingredienser

125 g SukrinMarzipan
75 g smør
1 dl SukrinMelis
160 g havregryn
2 ts kakaopulver
½ dl vann

Overtrekk:
200 g Sukrin Dark chocolate
1 ts kokosolje/delfiafett

Fremgangsmåte

Riv SukrinMarzipan på et rivjern. Skjær smøret i terninger. Bland melis, havregryn, smør og marsipan i en skål. Rør kakaoen ut i vannet og hell det oppi skålen. Kna godt sammen med rene hender.

Rull til kuler og dypp dem i smeltet sjokolade. Pynt kulene etter eget ønske før sjokoladen stivner helt.

Legg kulene i en luft-tett boks i kjøleskap. Etter 3-4 timer i kjøleskap er de klare til å spises.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
372 7 19 27 15