En saftig og frisk kake med masse deilig bærsmak
4 egg
80 g Finesse bakesukker
60 g Havrefiber
2 dl lettmelk
50 g smeltet smør
1 ts bakepulver
ca 160 g frossen bærblanding
Topping:
50 g romtemperert smør
35 g Finesse bakesukker
150 g kremost naturell
ca 40 g frossen bærblanding
Pisk sammen egg og Finesse. Bland inn Havrefiber, melk, smør og bakepulver. Vend inn frosne bær helt til slutt.
Hell røren i en smurt form (24 cm). Stekes midt i ovnen på 175 °C i ca. 35 minutter. Sett kaken til avkjøling.
Bruk en miksmaster og rør romtemperert smør og Finesse godt sammen. Blad deretter inn kremost. Bre utover avkjølt kake, og pynt med bær på toppen.
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
183 | 4 | 3 | 14 | 8 |