Bærkake med Havrefiber

Bærkake med Havrefiber

En saftig og frisk kake med masse deilig bærsmak

Ingredienser

4 egg
80 g Finesse bakesukker
60 g Havrefiber
2 dl lettmelk
50 g smeltet smør
1 ts bakepulver
ca 160 g frossen bærblanding

Topping:
50 g romtemperert smør
35 g Finesse bakesukker
150 g kremost naturell
ca 40 g frossen bærblanding

Fremgangsmåte

Pisk sammen egg og Finesse. Bland inn Havrefiber, fløte, smør og bakepulver. Vend inn frosne bær helt til slutt.

Hell røren i en smurt form (24 cm). Stekes midt i ovnen på 175 °C i ca. 35 minutter. Sett kaken til avkjøling.

Bruk en miksmaster og rør romtemperert smør og Finesse godt sammen. Blad deretter inn kremost. Bre utover avkjølt kake, og pynt med bær på toppen.

Næringsinnhold

Per 100 g kcal protein karbohydrat fett fiber
183 4 3 14 8