Smaksrike frokost-cupcakes med aprikos og nøtter.
7 ss finmalte mandler
3 ss kokosmel
2 ts bakepulver
1 dl Sukrin Pluss (evt. Finesse)
50 g mykt smør
2 egg (romtemperert)
1 dl gresk yoghurt (romtemperert)
1 ts vaniljepulver
5 steviadråper
1 neve hakkede mandler
1 neve hakkede hasselnøtter
1 neve hakkede tørkede aprikoser
Visp smør luftig. Tilsett litt og litt Sukrin Pluss og deretter ett egg om gangen. Visp inn gresk yoghurt, vaniljepulver og steviadråper.
I en annen bolle blander du mandler, kokosmel, bakepulver, hakkede nøtter og aprikos. Vend det tørre inn i det våte med en slikkepott. Ikke rør mer enn du må.
Fordel i cupcakeformer (oppskriften passer til ca. 5 store former). Stekes midt i ovnen på 175 grader i 25 min.
Oppskrift og bilde har vi hentet fra bloggen Let's cupcake
Per 100 g | kcal | protein | karbohydrat | fett | fiber |
331 | 10 | 6 | 28 | 6 |