Ønsker du et alternativ til sukker som er uten kalorier og i tillegg helt naturlig? Sukrin er det perfekte valget – det både smaker godt og er bra for kroppen.
Original Sukrin har lik konsistens og utseende som sukker, men smaker litt mindre søtt (ca 70 %). Det kan brukes alle steder du ville brukt strøsukker: over bær, frokostblanding, grøt, i varm drikke m.m.
Sukrin Gold har en lekker, gyllen farge, og en rundere og fyldigere smak enn de andre Sukrin-typene. Det er like søtt som sukker. Du kan erstatte både hvitt og brunt sukker med Sukrin Gold. Det ser lekkert ut når du strør det over cottage cheese, yoghurt, is, eller som en siste finish over kaker og desserter.
Sukrin:1 har lik konsistens og utseende som sukker. Det er tilsatt en liten mengde stevia, slik at søtsmaken blir 1:1, akkurat som vanlig sukker. Stevia er også med på å nøytralisere den kjølende følelsen som noen opplever med Sukrin. Sukrin:1 kan brukes over bær, frokostblanding, grøt,
i varm drikke og moderat søt bakst.
SukrinMelis er finmalt Sukrin, og løses lett opp, også i mat og drikke som ikke skal varmes opp. Det er tilsatt en liten mengde stevia, og er like søtt som sukker/melis. SukrinMelis er suveren i marsipan, krem, glasur, yoghurt, smoothies og andre kalde drikker.
Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal brukes i halv mengde når det erstatter vanlig sukker. Det egner seg best av Sukrin-typene i søt bakst. I oppskrifter der sukkeret utgjør opptil 40 % av totalinnholdet kan Sukrin+ erstatte hele sukkermengden.